Linda Fernlund

Malmöbröllop med Pariskänsla

“Jag drömmer om romantiska bilder tagna på hotellrummet när vi gör oss i ordning men framförallt coola bröllopsbilder i omgivningarna runt gamla väster, framför någon fin dörr, fin byggnad, fin fasad, lite mer urbana bilder snarare än klassiska med vackra naturomgivningar.”

När jag blev kontaktad av den blivande bruden såg jag direkt deras vision framför mig. De skulle ha ett litet intimt bröllop i centrala Malmö i början på mars, med mingel och middag på hotell MJ’s i gamla stan.

Porträtten planerade vi som en dejt. Vi visualiserade en uteservering med Pariskänsla, följt av en promenad genom stan som avslutas i baren på hotellet.

Att ta bilder på en uteservering i Malmö i början på mars i hopp om att det ska se ut som ett somrigt Paris låter kanske galet, men jag tycker nog att vi lyckades.

Hotellet: MJ’s

Baren: Lillies

Uteserveringen: Noir Vin och Kaffekultur