Linda Fernlund

Ge bort ett minne för livet

Funderar du på vad du ska ge den blivande föräldern på babyshowern, eller kanske brudparet i bröllopspresent? Ett presentkort på fotografering är en personlig och uppskattad gåva som varar livet ut.

 

Välj vilken summa du önskar ge bort. Mina startpriser finner du på informationssidan i menyn, eller via knappen nedan. Presentkortet finns i två färger, gult och rött, och vilken färg du får är slumpmässigt. Om du föredrar det ena eller det andra är det bara att skriva det i samband med beställningen.

Såhär går det till

Välj valfri summa

Välj vilken summa du önskar ge bort i present. Skriv en personlig hälsning eller bara ditt namn som avsändare.

Presentkortet skickas

Ett presentkort skickas till adressen som angavs vid köpet, antingen hem till dig om du vill leverera det personligen, eller direkt till mottagaren. 

Mottagaren bokar sin fotografering

Varje presentkort har ett unikt bokningsnummer som mottagaren använder när hen bokar fotograferingen med mig. Mottagaren får välja fritt vilket datum som funkar. Först när fotograferingen ägt rum är presentkortet förbrukat.

Har du fått ett presentkort?

Grattis! Vad roligt att jag ska få fotografera just dig. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret på bokningssidan och boka ett datum som passar dig. Lediga tider ser du på bokningssidan, där kan du också slänga iväg ett mejl om du har några frågor eller funderingar. Glöm inte att fylla i ditt bokningsnummer när du bokar eller kontaktar mig.

I formuläret här bredvid beställer du enkelt ett presentkort. Har du endast frågor eller om något är oklart kan du mejla mig på fernlundfoto@gmail.com.

 

När du har lagt din beställning får du inom kort en faktura till din mejl.

Beställ presentkort

 • Skriv valfri summa du önskar ge bort
 • Faktureringsadress

  Dessa uppgifter behövs till fakturan. Om inget annat anges skickas presentkortet till denna adress så att du personligen kan överlämna det till mottagaren när det passar dig.
 • Leveransadress

  Om presentkortet ska skickas direkt till mottagaren fyller du i dennes information här nedan.
 • Skriv en personlig hälsning och avsändare
 • Övrigt/Frågor

  Om du har några frågor till mig eller speciella önskemål skriver du dem här nedan.
 •