Linda Fernlund

Bröllop

Din bröllopsfotograf i Skåne

Bröllopsfotografen för det småskaliga bröllopet

Drömmer ni om ett litet, intimt och personligt bröllop där kärleken mellan er är huvudfokus? Känns tanken på ett stort och traditionellt bröllop överväldigande? Önskar ni en lugn och betryggande fotograf som förstår er vision? Då har ni hittat rätt! Jag specialiserar mig på småskaliga bröllop i Skåne, med utgångspunkt i Lund.

5/5
"Linda överträffade alla våra förväntningar på våra bröllopsfoton. Hon fångade dagen precis så som vi önskade och förstod snabbt vilken vision vi hade för våra bilder. Tydlig, lyhörd och genuin är Linda!"
- Ann-Sofie
5/5
"We had Linda shoot our wedding and we must say she did an incredible job. She was fun, easy to work with and had great ideas for the group photos. I would wholeheartedly recommend her."
- Thorir
5/5
"Linda fotograferade vårt bröllop i somras. Våra absoluta favoritbilder var de som var spontana ögonblicksbilder, precis som vi efterfrågat. Helt rätt fotograf för oss!"
- Johan

Stadsbröllop, naturbröllop eller elopement?

Vilken plats och typ av bröllop man väljer är högst individuellt. Ni kanske har valt att gifta er i stan, på landet, i er trädgård eller på en folktom plats i naturen. Berätta er story och vilket typ av bröllop ni planerar så skapar vi bilder som känns som er.

"When we find someone whose weirdness is compatible with ours, we join up with them, fall in mutual weirdness and call it love"

De viktigaste ögonblicken

Vilka delar av dagen är viktigast för er att dokumentera? Getting ready, first look, porträtt, vigsel, mingel eller middag? En bröllopsdag är händelserik. Vilka delar man vill dokumentera skiljer sig från par till par. Jag erbjuder dokumentation från en och en halvtimme upp till fem timmar. Hur man lägger upp dagen och timmarna kommer vi överens om tillsammans.

Vad ingår?

Oavsett vilket paket ni väljer eller om ni skräddarsyr något eget, finns det ett antal saker som alltid ingår.

Möte

Innan ni bestämmer er för att anlita mig som fotograf, bokar vi in ett första möte där vi kan lära känna varandra lite. Jag går igenom mina olika paket och hur jag jobbar, och ni får en chans att känna efter om jag är rätt fotograf för just er.

Några veckor innan den stora dagen ses vi igen, antingen fysiskt eller via videosamtal för att stämma av lite innan bröllopet och gå igenom schemat för dagen och annat som kan vara bra att ha koll på.

Resa inom Skåne

Lund, Österlen, Höör eller kanske Ängelholm? Gifter ni er i Skåne tar jag mig till er utan kostnad. Vid bröllop utanför Skåne tillkommer reseersättning.

Sneak peek

En eller ett par dagar efter bröllopet får ni en liten sneak peek på bilderna för att stilla den största nyfikenheten.

Bildgalleri

Några veckor efter bröllopet får ni ett digitalt galleri med alla bilder från dagen. I alla paket ingår hela galleriet med minst 100 bilder som ni enkelt laddar ner direkt från galleriet.

Priser

Nedan är mina två vanligaste paket. Om inget av dessa passar er, är ni välkomna att kontakta mig så skräddarsyr vi ett paket till just er. Observera att jag endast tar uppdrag på upp till 5 timmar.

Rådhusbröllop

INGÅR:

Alla digitala bildfiler (minst 100 st).

Upp till 1,5 h fotografering.

Porträttbilder + kort borgerlig vigsel.

7.500 kr 

(Bokningsavgift på 3000 kr inkluderad i priset)

Mitt minsta bröllopspaket är för er som bara vill ha porträttbilder samt eventuell borgerlig vigsel. Ni får upp till 1,5 h fotografering och alla digitala bilder, ca 100 st.

Detta paket passar perfekt för er som bara har en kort vigsel i Rådhuset och vill ha lite bilder att minnas dagen med.

Paketet är främst för er som gifter er i Lund och Malmö med omnejd.

Bröllop Bas

INGÅR:

Alla digitala bildfiler (ca 100 st per fotograferad timme).

3 timmar sammanhängande fotografering.

Skräddarsytt upplägg. Vilka delar ni vill dokumentera är helt och hållet upp till er.

Planeringsmöte innan bröllopet.

15.000 kr 

(Bokningsavgift på 5000 kr inkluderad i priset)

Baspaketet på tre timmar rymmer de viktigaste momenten; porträtt, vigsel, mingelbilder och gruppbilder. 

I paketet ingår också ett möte innan bröllopet, antingen via videosamtal eller fysiskt, där vi går igenom dagen och upplägget för vigseln, samt eventuella önskemål om fotoplatser och annat.

Vill man hinna med first look, getting ready eller lite av middagen finns det möjlighet att lägga till fler timmar till en extra kostnad.

Detta paket lämpar sig för bröllop i hela Skåne.

Redo att boka?

Hör av er till mig och berätta lite om er själva och era bröllopsplaner så bokar vi in ett första möte. För att skicka en bokningsförfrågan, klicka nedan.