Linda Fernlund

Vad du bokar

  • Bilder som känns genuina 
  • En lugn och betryggande fotograf
  • Skräddarsydd upplevelse
  • Känsla framför perfektion

Såhär går bokningsprocessen till

Bokningsförfrågan

Mejla mig dina önskemål. Vi skräddarsyr en upplevelse för just dig och kommer överens om datum, tid och plats för fotograferingen.

Avtal

Vi signerar ett digitalt fotograferingsavtal så att alla parter har koll på vad som ingår i sessionen/paketet och vad som gäller vid avbokning eller om något går fel.

Bokningsavgift

För att bekräfta och säkra din bokning betalar du en bokningsavgift som ingår i paketpriset. Du får information via mejl om hur du betalar denna.

Bokningsbekräftelse

Grattis! Du har nu bokat en fotografering hos mig och får en sammanfattning på datum, tid, plats samt information och tips inför din fotografering.

Bokningsförfrågan

Om du fått ett presentkort eller rabattkod skriver du in koden här.
Vilka är ni? Vad heter ni? Hur spenderar ni helst en ledig dag tillsammans? Vad brinner ni för?
Vad är speciellt med just den här tiden? Vad motiverade er till att boka en fotograf?
Läs gärna igenom FAQ/Vanliga frågor

Om formuläret av någon anledning inte fungerar eller om du inte får svar från mig inom en vecka, skriv till mig direkt på: fernlundfoto@gmail.com

Innan du bokar

Jag är superglad att du vill kontakta just mig! För att känna efter om jag är rätt fotograf för dig, och för att upplevelsen ska bli så fin som möjligt är det bra om du läser igenom min informationssida och FAQ. Där står allt om hur jag jobbar och vad man kan förvänta sig av sin fotografering.